Om Delamedia

Lite om mig och Delamedia

För att göra en lång historia kort. Efter ett förflutet i hotell- och konferensbranschen och som grundskollärare valde jag att göra en omstart mitt i lvet och utmana mig själv mot en ny karriär. Jag ville möta min stora längtan efter att få skriva, berätta och producera medieinnehåll. Det har nu gått några år sedan jag sökte och kom in på journalistikprogrammet vid Luleå tekniska universitet. Där började ett nytt kapitel. Och tänk så rätt det blev...

Idag frilansar jag på heltid i mitt företag Delamedia och utför uppdrag i både stort och smått. Jag skriver redaktionell text i form av artiklar och reportage för tidningar och tidskrifter men skapar även copytext och målgruppsanpassat innehåll för trycksaker och webb. Bland annat. Läs gärna mer om mina tjänster här.

Min fysiska utgångspunkt är södra Norrbotten där jag lever och bor med min man, två utflugna barn samt hund, två katter och två hästar. Mitt hjärta klappar för , resor, hus och heminredning. Mitt största intresse är hästsport och jag är även domare i hästhoppning.

Som frilansare är jag alltid beredd att lyfta blicken och ge mig ut i såväl bekant som outforskad terräng. Det är fantastiskt att kunna omsätta tidigare erfarenheter i nya sammanhang och inspirerande att möta nya människor, platser och situationer. Jag älskar verkligen mitt jobb och ser som min uppgift att fylla världen med intressant och relevant innehåll i alla möjliga former.